Dagens #19 – Nytårskjolen

// Kjole – Envii //

Hej piger – GODT NYTÅR :-).

I får lige et par hurtige glimt af min nytårskjole. Jeg fik desværre ikke taget nogle i mandags, så jeg hoppede lige i den igen i dag og fik taget lidt billeder (undskyld ingen make-up + kedeligt hår, men det gik lige lidt hurtigt!). Det var egentlig ikke den kjole jeg først havde set på, men den kjole jeg havde set på sad ikke særlig godt på mig. Fik desuden den her kjole på udsalg til 175 kr.

Jeg havde en rigtig dejlig aften sammen med mine gymnasie veninder og venner. Vi spiste en masse god mad, drak granatæble shots (Prøv dem – de smager så godt!), skålede, sang, snakkede, grinede, hoppede ind i det nye år, skrev ønsker for 2013 og brændte dem, kiggede på flot fyrværkeri og blev enige om, at 2013 bliver et fantastisk år :-). For mig er 2013 startet helt fantastisk. Jeg har haft fri i dag og har taget hul på et af mine nytårsforsæt – tog nemlig en løbetur på 5,61 km. Jeg er sgu stolt af mig selv!

Jeg håber også, at I havde en helt fantastisk aften med alt det der hørte sig til 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

48 kommentarer

 1. Hvor sejt lige at hoppe i kjolen en ekstra gang for vores skyld – den er jo flot og super god pris!
  Uha, prøvede godt nok granatæble shots for et par år siden, men det var bestemt ikke lige mig… er mere til nogle faverige drinks 🙂

  1. Jeg synes lige I skulle se den, nu den er helt ny ;-). Jeg elsker granat æble, men jeg tror da først det er én der er “udkommet” for nylig? Eller er det bare mig? 🙂

     1. Ej, er det rigtig? Det var jeg slet ikke klar over. Den er først kommet ind i mit liv inden for det sidste halve år. Ja, der kan man bare se ;-).

 2. Totalt sejt sådan at starte ud med en løbetur 🙂
  Det er en super fin kjole du har fået købt der. 175 kr. er godt nok billigt sluppet for sådan en skønhed.

  1. Jeg var også vildt stolt af mig selv – det er mange mdr. siden jeg har løbet sidst, så regnede med at jeg ikke kunne løbe mere end 2-3 km. Men der var lidt ekstra i benene ;-).
   Og ja, synes også det var noget af et scoop 😉

 3. Jeg har smagt de der granatæble shots! Og jeg hadernormalt shots (Læs: OVERDREVET MEGET AD) men giver dig ret, de er okay gode! De kom i hvert fald ned 😛

  Den kjole er virkelig god til dig! 🙂 Smukke.

  1. Jeg elsker shots (dog ikke tequila, det kan jeg ikke fordrage, dog ryger der nogle ned ved tvang ;-)). Granatæble er i hvert fald blevet min favorit, muuuums.

   Tak søde du <33

 4. Halløj 🙂 Du har et billede på instagram hvor du står foran et verdenskort – ved du hvor det er købt henne? 🙂 Godt nytår!

  1. Det er et “rigtig” verdens kort som min veninde har fået af sin mor, da den lokale skole lukkede ned. Så de kan ikke købes nogle steder, desværre :-(.
   Desuden er det ikke mig på billedet med tunmoussen – det er min veninde Stine 😉

 5. Hvor ser du godt ud – selv uden make-up på! Min venindes kæreste havde lovet at købe den gajol med granatæble til mig, men han kom til at købe en anden grøn gajol med salmiak smag – den var forfærdelig! Ingen kunne drikke den, fordi den var så stærk, puha 🙂

  1. Tak skal du have ;-). Hehe, hvor er du sød – dog sidder det noget bedre, når jeg har sat det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *