AT HAVE RYGGRAD SOM EN REGNORM!

// Støvler – Pavement //

… ja, det er hvad jeg har – for jeg skulle ikke købe noget hele den her måned! I løbet af de sidste 2-3 måneder har jeg købt 5 par støvler! Fx dem fra PAVEMENT OG dem fra GINA TRICOT. Problemet er som sådan ikke, at jeg har brugt mange penge på støvlerne, for de har alle sammen været på tilbud – men jeg har simpelthen ikke plads til dem! Så jeg må nok hellere få solgt ud i min sko på et tidspunkt 🙂

Men altså disse er købt i DOPE til 299,- sat ned fra 799,-. De er super lækre at have på og sidder rigtig god på mine fødder.

HUSK AT DU KAN TILMELDE DIG KONKURRENCEN HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Haha kender det så godt. Jeg har næsten heller ikke plads til mine sko længere. Men der findes jo så mange pæne, som jeg bare må eje 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *