10 RANDOM FACTS #2

 

 1. Jeg er perfektionist (jeg skriver fx. altid med blyant i min kalender, hvis en aftale ikke ligger helt fast og visker det så ud og skriver med kuglepen, når jeg er sikker på det jeg skal – jeg hader simpelthen når noget er streget vildt og voldsomt ud).
 2. Jeg drikker mælk til stort set alle måltider.
 3. Jeg læser til socialpædagog og er lige pt. i praktik på en skole med autister og er forhåbeligt færdig med uddannelsen til sommer.
 4. Jeg elsker at bruge min søndag på at se serier især “De unge mødre”, “Desperate Housewives”, “Singleliv” osv.
 5. Jeg hader folk der liiige skal “prøve smage” på ingredienserne imens jeg er ved at lave mad!
 6. Jeg er vildt bange for heste og køer og jeg har reddet på en hest max 5 gange i mit liv (mod min fri vilje).
 7. Jeg er enormt dårlig til at spare op og det forklarer også mine mange impulskøb.
 8. Lidt dobbeltmoralsk i forholdt til nr. 1. Men jeg er virkelig et rodehoved hjemme hos mig selv, men på mit arbejde (studiejob + i praktikken) har jeg svært ved at tolerer rod og skal tage mig sammen for ikke at rydde op efter andre.
 9. Jeg kan ikke fordrage, når der er nødder i min mad eller kage.
 10. Dengang jeg var lille elskede min storebror og jeg at hoppe vildt og voldsomt i vores forældres seng, det resulterede i, at jeg faldte ned af sengen og slog hul i min hage. Har et fint lille ar den dag i dag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

 1. he he den der nummer 8 kender jeg aaalt for godt, heldigvis er de fleste af mine kollegaer lige sådan, så Nørhalne SFO er meget ryddelig :-))

  1. Bare det var sådan ude ved os – tror ikke rigtig vi kan få det banket ind i alles hoveder, det med at man skal rydde op efter sig selv! 🙂

 2. Kan ret godt lide sådanne indlæg, synes det er sjovt at læse om hvordan noget som er ligegyldigt for mig kan have stor betydning for andre, eller bare generelt hvor forskellige vi kan være 😀

  Mvh. Michelle-Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *