NYTÅR + de der fortsæt.

Ja, jeg ligger her med influenza og så lige dagen inden nytårsaften – det er så øv! Men ikke nok med det så er alt på min Iphone slettet, da jeg lige skulle være smart at opdatere den. Skal ud til én her om lidt som skulle have forstand på det, så håber han redder min baby!

Nå det var egentlig ikke det indlægget skulle handle om, men nemlig mine nytårsfortsæt! Tja, jeg er ikke sikker på jeg overholder dem, men jeg vil i hvert fald gøre et forsøg i 2013 – jeg kan mærke, at det er mit år. Jeg er færdig som pædagog til sommer og er næsten sikret arbejde, så det krydser jeg fingre for! 2013 er året, hvor jeg vil give lidt mere tid til mig selv, på ferie, opdatere min garderobe med lækre basis items og året der egentlig gerne må minde lidt om 2012 – bare med nogle små ændringer:

 • SUNDHED – vil leve sundere! (jaja, den er altid god!)
 • Opslide mit fitness world kort
 • Være bedre til at spare op
 • Gøre mig færre impulskøb
 • Tage på ferie
 • Købe flere basis ting til min garderobe
 • Give mig selv mere selv-tid
 • Lære at sige nej og lytte til min krop
 • Arbejde mindre – er en arbejdsnakoman og det skal der skrues ned på
 • Tilbringe noget tid med venner, veninder og familie

TAK ÅR 2012 – du har været fantastisk, men det er jeg helt sikker på, at din efterfølger også vil være :D.

GODT NYTÅR TIL JER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Hehe, det er heller ikke sikkert at jeg kan overholde dem. Men vil gøre et forsøg :-). Godt nytår til dig.

  1. Hehe ja, det er heldigvis ved at gå over 🙂
   Jeg er godt på vej, så vil i hvert fald gøre en indsats for, at jeg får opfyldt det hele 🙂

 1. Øv at du er blevet syg 🙁 Håber at det går bedre i dag 🙂
  Jeg bør også lave nogle nytårs fortsætter eller bare mål – så har jeg ikke så dårlig samvittighed, hvis de ikke bliver overhold haha 🙂

  1. Jeg var godt nok meget ramt nytårsdag, men lidt vin og shots lagde en dæmper på det :-). Hehe, jeg gør et forsøg i hvert fald 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *