Julegaven fra mig til mig!

 

For ca 2 uger siden skrev jeg dette indlæg, hvor jeg tippede om, at der var 50% på pavement sko på Dope.dk. Jeg endte med at købe disse to (jeg havde håbet, at der ikke rigtig kom noget sne i år, så jeg kunne få brugt dem til vinter. Det må jeg dog vente med så de ikke bliver ødelagt af sne og salt). Dog havde jeg dem med hæl på i fredags, hvor jeg var ude at spise, men der var snevejret heller ikke lige så voldsom som den er nu! Jeg måtte gå 5 km hjem fra arbejde i snestorm søndag aften, fordi der ingen busser gik – det var øv med øv på! Nå men dette er altså julegaven til mig selv – de kommer dog ikke under juletræet ;-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

40 kommentarer

  1. Jeg er så glad for dem :-). De er rigtig lækre at have på, men har kun gået i dem herhjemme i lejligheden. Synes kvaliteten virker super god og så er de bløde i skindet. De er helt alm. i str. Har taget en str. 39 og det plejer jeg at bruge 🙂

  1. Synes altid man skal købe en julegave til sig selv – det er godt med lidt selvforkælelse. Måske de stadig er på tilbud? 🙂

  1. Det var det bestemt heller ikke. Puha, det var koldt. Så godt jeg havde mine hunter gummistøvler på 🙂

 1. Rigtig flotte støvler, godt køb. Jeg drømmer selvom om pæne vinterstøvler der godt liiige kan klare en smule sne hvis det skulle ligge i gaderne, mange af mine støvler er ret høje og ikke så praktiske i vintervejr.

  1. Jeg synes ikke lige disse egner sig til sne – tror de bliver ødelagt af sneen og saltet. Så har mine hunter gummistøvler og nogle høje med foer 🙂

 2. Hvordan er “slange”-støvlerne? Er de nemme at gå i? Lækre i kvaliteten? Alt hvad jeg drømmer om? De står nemlig højt på min ønskeliste.

  1. Jeg havde dem på forrige fredag, hvor der var lidt glat og lidt sne og synes de er meget nemme at gå i – er ikke så god til at gå med høje sko, men disse har en ret tyk hæl, så det gør det lidt nemmere :-). De er vildt lækre i kvaliteten. Så dem kan du sagtens sætte på ønskesedlen :-).

  1. Jeg mener det var omkring 1100 kr. Det synes jeg er super billigt for sko i ægte skind/læder :-). Men der var selvfølgelig også halv pris på dem 🙂

 3. Nye støvler… fine er de helt sikkert

  Så kan du da godt sælge de andre grå korte med nitter til miiiiig, du ha da ikke plads til alle de støvler :-))))

  Rigtig god jul

  1. Tak skal du have :-). Dem sælger jeg desværre ikke endnu, men skal nok have dig i tankerne ;-).

   Også god jul til dig 🙂

  1. Jeg er også vildt glad for dem, kan du tro :D. Og dem med hæl er så lækre at have på og nemme at gå med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *