GLÆDELIG JUL TIL ALLE

Heej piger. Jeg vil lige ønske alle jer dejlige læsere en glædelig jul. I har nok travlt med at hygge med familien, måske pakke de sidste gaver ind, se en god julefilm, forberede julemaden eller bare at slappe af inden det går løs med en masse julemad og gaver i aften. Selv skal jeg bare hygge med mine brødre og forældre og så mangler jeg lige at pakke en enkelt gave ind. I aften skal vi alle sammen ud til min bedstemor og holde juleaften sammen med resten af min mors familie :-). Og i morgen står den på den sædvanlige 1. juledags-bytur med gymnasie veninderne.

GLÆDELIG JUL TIL JER SKØNNE LÆSERE 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *