Ebay Goodies #13

ebay tips

1. Skull Bracelet (udsolgt) // 2. Beanie // 3. Bracelet // 4. Feather Earcuff // 5. Clutch // 6. Moroccon Magic Lipstick // 7. Statement T-shirt // 8. BOY London Sweatshirt // 9. Shiny Jumper

Jeg har et ret godt øje til mange ting på eBay lige for tiden. Men det er faktisk ved at være noget tid siden, at jeg har købt noget sidst. Har købt armbåndet på billede 1 (som desværre er udsolgt!), mangler dog at modtage det. Jeg kunne vildt godt tænke mig armbåndet på billede 3 – det er simpelthen så fint! Og så fandt jeg lige den omtalte “læbestift, læbebalsam-ting” som mange af bloggerne, der var i Marokko, havde købt.

Er der noget af det, der frister? 🙂

HUSK at det er sidste chance for at deltage i min konkurrence i dag. Du kan deltage HER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

    1. Den overvejer jeg kraftigt at købe – synes at den giver flotte røde læber på de billeder jeg har set 🙂

  1. jeg har lige købt øreringen på billede 4 på Trendsales 🙂 nu når jeg ingen E-bay haj er 🙂 er vild med armbåndet på billede 1 og den fiine clutch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *