December wishes

envii-mango-pieces-erbs&bjerke-jane-kønig-billi-bi

1: Envii Skirt // 2: Mango Sweatshirt // 3: Pieces Statement Necklace // 4: Jane Kønig Earrings // 5: Erbs&Bjerke – Bordeaux scarf // 6: Billi Bi Biker Boots

Her er 6 af de ting, der står højt på min “indkøbsliste”. Envii nederdelen har jeg set på længe, så mon ikke snart den ryger med mig hjem. Mango blusen har jeg lige bestilt hjem og glæder mig til at modtage den. Pieces halskæden, Jane Kønig øreringene og Erbs&Bjerke tørklædet er skrevet på min ønskeliste til jul.

Måske kan I blive inspireret, hvis I mangler noget at skrive på ønskesedlen til jul? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

    1. Vi har jo en svaghed for nederdele du og jeg, hehe ;-). Men tror snart jeg skal holde en pause med at købe flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *