Dagens #17

Skjorte – Acne // Pencil skirt – Pieces // Basic Top – H&M

Dette var egentlig, hvad jeg startede med at tage på til julefrokost med pædagogerne i fredags, men Acne skjorten blev afløst af en top i sidste øjeblik, da jeg er ret øm overfor Acne skjorten og jeg vidste, at det ville gå vildt for sig. Synes dog lige I skulle have nogle billeder alligevel 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

  1. Hvor er det bare fint med skjorten ud over nederdel og top (som jeg først troede var kjole). Det ser super godt ud 😀

    Jeg har lige nu min fjerde og sidste advents konkurrence på bloggen, hvor du har mulighed for at vinde en håndtaske fra Aura i det blødeste kalveskind til en værdi af 1.000 kr. Lyder det ikke fristende? 🙂

    1. Tak skal du have søde Sofie :-). Ja, det kunne faktisk godt lide lidt en kjole – kunne man jo evt. også bruge skjorten til? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *