Dagens #18

Top – Gina Tricot // Basic Top – H&M // Pencil Skirt – Pieces

Godmorgen piger :-). Dette var hvad jeg oprindeligt havde på til julefrokost med pædagogerne i fredags. Jeg havde jo først valgt min Acne skjorte – men den er jeg simpelthen for øm overfor, så den blev hængt tilbage i skabet. Når jeg har fri i eftermiddag, så er der JULEFERIE helt til d. 3. januar, yaaay! I aften skal jeg til julefrokost med praktikstedet og i morgen på studiejob og søndag tager jeg hjem og julehygger hos mine forældre! Der vil nok være lidt stille på bloggen indtil jeg kommer hjem igen efter jul – men regner med at planlægge et par indlæg til jer bl.a. et med nytårskjoler 🙂

… Nå arbejdet kalder. Jeg vil smutte afsted ud i kulden. (jeg synes det er lidt hårdt at møde kl. 7 på arbejde, når min krop og hjerne er gået på ferie! Heldigvis skal hele skolen i kirke og ellers julehygge resten af dagen :-))

I må have en fantastisk god weekend 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Jeg er ret vild med det pencilskirt, måske man skulle kigge nærmere på det efter jul! 🙂 Og så er jeg ret misundelig på dit hår! Er ved at gro mit langt igen, efter et par år med kortere hår og nøj hvor jeg savner det lange lige nu!

    1. Jeg elsker den – bruger den ret ofte og så sidder den helt vildt godt og strammer det hele ind ;-). Har den også i grå. Mit hår er også ved at være for langt, men det gror sindssyg hurtigt og jeg er lidt for nærrig til at blive klippet 😉

  2. Ih jeg er så misundelig på dit hår. Det er bare så pænt og langt og så har det den brune farve, som jeg aldrig vil kunne få 🙁
    – nå sidespring 🙂

    Dit outfit ser rigtig dejlig festligt ud, men samtidig også nede på jorden. Og hvor lyder det bare skønt med lang juleferie – gid det var mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *