November Wishes

soft-gallery-second-female-black-swan

1: Soft Gallery Sweatpants HER – 2: T by Alexander Wang HER – 3: Second Female chunky halskæde HER – 4: Second Female Waistcoat HER – 5: Black Swan Sweatshirt HER – 6: Black Swan T-shirt HER

Her er 6 af de ting jeg har et godt øje til lige pt. Er især vild med waistcoaten, den vil være super fin over min læderjakke. Alexander Wang nederdelen har jeg kigget på længe, men synes det er mange penge for en nederdel. Heldigvis findes der en del fine alternativer, fx. de draperede nederdele fra Moss Copenhagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

 1. Kan godt være det er mig, der er dum, men synes linket til t-shirten leder én hen til sweatshirten..? Tænkte den var lige mig, er god til at komme de der 5-10 min for sent 🙂

  /Sanne

 2. Jeg er fuldstændig forelsket i denne collage Katrine!
  Uha, der er meget lækkert på et sted 🙂
  Vesten minder meget om en jeg har fra Cos – Den kan jeg varmt anbefale! Jeg elsker at bruge min over læderjakken, og det er den der gør, at jeg stadig kan bruge min læderjakke på denne årstid 🙂

  1. Hehe, alle tingene måtte også meget gerne bo i min garderobe.
   Jeg har lidt den fra Robe i tankerne (den jeg viste på instagram), men denne er simpelthen også pæn. Jeg vil jo gerne stadigvæk kunne bruge min læderjakke, men det er simpelthen for koldt. Men kan du sagtens holde varmen med en vamset vest over? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *