Justian Kunz MODESHOW

justian kunz

(billedet ovenfor er lånt af Minimized)

Her er lige lidt billeder fra sidste weekend, hvor jeg var til Justian Kuns modeshow sammen med Anne Cathrine. Det var super hyggeligt, selvom køreturen til Kolding var ret lang. Vi mødte bloggeren Minimized som også havde sin veninde med. Se evt. de flotte billeder fra showet på hendes blog HER. Vi hyggede til afterparty med drinks fra Justian Kunz og god musik. På turen hjem havde vi én af de smukke modeller med hjem og Anne Cathrine og jeg blev vist hurtige enige om, at det var godt, at vi ikke var inden for den branche! (heller ikke at jeg ville kunne egne mig til det, men alligevel!).

Jeg jeg fik taget et billede med Justian Kunz, wuhuuu 😉 – han er helt vildt cool, på den cool’e måde. Selvom billedet absolut ikke er det bedste, skulle det altså på bloggen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *