Ebay Goodies #12

1: Nails Folie // 2: Leather Belt // 3: Pencil Skirt // 4: Kate Moss T-shirt // 5: Jumpsuit // 6: Boheme Earrings // 7: Long earrings // 8: Nude Blazer // 9: Vintage Ring

Så var det vist ved at være tid til en omgang eBay tips igen. Denne gang med meget forskellige ting (deraf tøj som jeg sjældent køber på eBay, da jeg simpelthen ikke er en str. xs/s). Det jeg ofte køber på eBay er ting såsom smykker, ting til neglene, tasker m.m. Jeg har selv købt ringen på collagen og den er også super fin i virkeligheden.

Er der nogle ting på collagaen som du godt kunne tænke dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Tror også jeg skal have bestilt nogle af dem. Det er jo mega smart og kunne være fint til de kommende julefrokoster 🙂

 1. Øreringene på billedet nr 7 er rigtig flotte. 🙂
  Jeg køber selv ikke ret tit tøj på ebay, da jeg heller ikke er en xs/s, og hvis man ikke er den størrelse, findes der ikke ret meget fedt tøj. (i hvert fald fra japan/kina) :/

  Hmm.. måske man skulle prøve det der nails folie, nu når det er så billigt. 🙂

  1. Ja, dem overvejer jeg også at købe :-). Ja, desværre er japanerne/kineserne meget små, øv øv. Selvom der nogle gange str. M, så svarer str. stadig til xs/s. Har købt en oversized cardigan som jeg er rigtig glad for og nok også næsten det eneste stykke tøj fra kina jeg har kunnet passe :-).

   Men ja, folie neglene er super fine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *