Dagens #15

Samsøe-erbs&bjerke-H&M-monol-blond-accessoris

Erbs&bjerke-Pernille Corydon-Camille Izabel-ebay-monol-blond accesories

H&M wedges

Kjole – SamsøeSamsøe // Halskæde – Blond Accessories // Ringe – Erbs&Bjerke, Pernille Corydon, Camille Izabel // Armbånd + ur – Monol, Blond Accessories, Ebay // Wedges – H&M Divided

Som lovet i fredagens indlæg er der lidt outfit billeder fra julefrokost i lørdags. Jeg havde min nye SamsøeSamsøe kjole på som jeg købte på udsalg for et par uger siden. Omgivelserne er desværre ret kedelige, men der var mørkt, da min lillebror skulle tage billeder af mig og derfor blev det i gangen, hvor lyset var okay. Glemte helt at få taget billedet af den bare ryg på kjolen, så den må I have til gode. Jeg valgte ikke at sætte mit hår op, selvom det egentlig var meningen til at starte med, så det må blive næste gang jeg skal have den på :-). Jeg var også til modeshow i fredags, men mere op det senere i et andet indlæg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

44 kommentarer

  1. Tak for det :-). Det tror jeg sagtens den kan. Jeg købte den i en outlet butik i Aalborg, men den er desværre lukket. Den koster normalt 600 og jeg gav 250 for den :-). Prøv at søg på Nanni Dress, så kan det være den dukker op på tilbud.

  1. Tak søde Ida :-). Det var også lidt koldt, for det blæste en del. Men jeg er bare ikke så meget til neutrale nylon strømper og sorte nylon strømper ville gøre outfittet lidt for sort.

  1. Tusind tak, hvor er du sød Debbie :-). Jeg er super glad for kjolen og den er endnu finere i virkeligheden 🙂

  1. Tak skal du have, Ida :-). Den mørkegrønne er fra GOSH og hedder rebel yell, glimmerneglelakken er fra Deborah Lippmann og hedder candy shop og til sidst har jeg brugt en mat top coat fra H&M. Glad for at du kan lide det 😉

 1. Du ser virkelig skøn ud. Det hele spiller bare. Negle, kjole, sko – helt perfekt.
  Og så bliver jeg simpelthen nødt til at komplimentere dit hår – det er vanvittigt pænt. Der er en anelse misundelse herfra 🙂

  /Stine

  1. Tusind tak skal du have, Katrine :-). Super dejlig kommentar at få.

   Følger også din – den er super inspirende! 🙂

 2. Ej, undskyld jeg skriver igen, haha. Men jeg har lige opdaget din blog idag, og nu sidder jeg og kigger en hel del af dine indlæg igennem, og jeg kan altså virkelig godt lide dem! Det syntes jeg bare lige, du skulle ha’ med på vejen. Du har lige fået endnu en fast læser 🙂

  Ps. Du bliver nødt til at vise, hvordan du har lavet dit hår 😀

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  1. Åh, tusind tak Louise. Det gør mig utrolig glad med sådan en kommentar og min lørdag aften blev lige endnu bedre der :D. Jeg skal nok få mig taget sammen til at få lavet en “opskrift” på mit hår, det lover jeg ;-).

   1. Årh dejligt at kommentaren gjorde dig så glad – Jeg tænkte, hvis jeg alligevel tænkte det, kunne jeg ligeså godt fortælle det! Jeg ved, hvor meget det betyder at få nogle kommentarer med på vejen. Og har man noget rosende at sige, skal man da altid bare fortælle det 🙂
    Jeg ser frem til dit hår-indlæg!! 😉 Hihi.

    Knus Louise

    1. Det har du helt ret i ;-). Jeg skal nok lige få mig taget sammen til at få det lavet i den kommende fremtid, når jeg lige har tid i en weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *