Dagens #14

H&M-softgallery-Erbs&Bjerke-Deichmann

H&M-softgallery-Erbs&Bjerke-Deichmann

Sweatpants – H&M divided (nye) // Bluse – Soft Gallery // Støvler – Deichmann

I får lige et dagens hvilket er meget sjældent her på bloggen, da der stort set er mørkt, når jeg kommer hjem fra arbejde og jeg har jo ikke en fotograf. Dog havde jeg tidligt fri fra arbejde i går og fik taget lidt billeder af mandagens afslapnings kluns. Bukserne er faktisk nye og købte dem så sent som i lørdags (og jo, det må jeg godt i følge min pagt ;-)). De kostede 179,- og jeg købte dem også i bordeaux. De er super lækre at have på, dog kommer de ikke helt til sin ret på billedet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

    1. De er vildt behagelig på. Skulle dog have købt dem et nummer mindre – de har givet sig rimelig meget.

      Jeg tager et smut forbi 🙂

  1. Åh gud, de er jo helt og aldeles perfekte, de pants! Er de fra herreafdelingen – jeg spørger pga. gylpen og så jeg ved, hvor jeg skal lede 😉

    1. Nej, de er fra dameafdelingen – divided. Men ved at herreafdelingen ligner nogle der ligner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *