Chunky Necklace

Godaften girls, håber I nyder jeres weekend? Det gør jeg i hvert fald. Ville lige vise jer et nyt køb (ja, jeg ved det godt. Jeg har ryggrad som enregnorm, når det kommer til udsalg og noget jeg da bare ikke kan leve uden). Det nye køb er en chunky halskæde fra Blond Accessories. Jeg købte den i Bahne, da de havde 20% i hele deres tøj/accessories-afdeling. Dette gælder i øvrigt til i morgen, søndag :-).

Hvad synes I om den?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

    1. Ja, synes også den er super fed og så kan den pifte et kedeligt outfit op uden det bliver for vildt. Det er min første af slagsen, så glæder mig til at få den i brug 🙂

    1. Har også haft kigget på den længe. Men vidste ikke lige om den var mig, men min veninde fik mig til at købe den 😉

    1. Ja, lige præcis. Kunne sagtens have haft købt meget mere derinde. Men tog mig sammen og tog ikke ned i byen i dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *