Get Ready For Christmas

Zalando-julefrokost-kjoler-dress

1: Gat Rimon Bloom Dress // 2: Mint&Berry Cocktail Dress // 3: Zalando Collection Dress // 4: Mint&Berry Dress // 5: Fairground Mini Mouse Dress // 6: Vero Moda Claudia Dress // 7: Frock and Frill Dress // 8: Mads Nørgaard Dress

(Alle kjolerne er fra Zalando – husk der er gratis fragt frem og tilbage)

Her er et bud på 8 fine kjoler til de kommende julefrokoster. Hvis det stod til mig, ville jeg gerne eje dem alle sammen ,-). Dog har jeg allerede købt mig en sort kjole fra SamsøeSamsøe med bar ryg til de julefrokoster jeg skal til (den minder lidt om snittet på kjole 1). Normalt plejer jeg at købe en ny kjole til hver julefrokost jeg skal til, men i år bliver det den samme og jeg regner med at pifte den op med min halskæde fra Blond Accessories som jeg købte for ikke så lang tid siden.

Hvad med jer, har i fundet KJOLEN til de kommende julefrokoster? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

    1. Åh, den har jeg altså et ret godt øje til og så er den ikke så forfærdelig dyr. Tror den er på tilbud derinde? Jeg er også blevet ret glad for bordeaux, så det skal jeg helt sikkert have mere af i min garderobe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *