Flowerpower pants – ½ pris!

Hej piger,

i sommers købte jeg disse fine bukser fra H&M Trend. Der var mange af jer der spurgte, hvor jeg havde købt dem henne, men den H&M jeg havde købt dem fik desværre ikke flere af dem. MEN MEN, hvis I ikke har fået dem ud af hovedet endnu, kan de fåes på H&M’s hjemmeside og endda til halv pris og de er vist stadig i alle str. LIGE HER! I kan se flere billeder, hvor jeg har dem på HER og HER!

Jeg synes jo helt bestemt, at man stadig kan bruge dem her til vinter, for de er ikke specielt tynde 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

    1. Hehe, tak skal du have søde Ida. Håret og jeg har dog ikke altid været gode venner ;-). Er også super glad for jakken. Den bliver brugt flittigt :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *