Erbs&bjerke lauren ring

Jeg har slet ikke fået jer vist min nye ring fra Erbs&Bjerke. Ringen hedder Lauren ring og er lavet af mat sølv. Jeg købte den hos Dope til 149 kr (som desuden giver studierabat på 20%, i hvert fald den i Aalborg i Friis) Jeg er super glad for og har allerede haft den i brug. Jeg før vist min begejstring for Erbs&Bjerke, du kan bl.a. læse mine tidligere køb i indlægget HER.

(billederne er taget før mit lille uheld med posens indhold og stearinlys, som nogle af jer nok har set på instagram)

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’ HER 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

    1. Ja, den er nemlig super fin :-). Og ja, det var ikke tosset. Men kan se, at de har lavet det om og det er nu kun 10% (ville have haft købt det armbånd du viste på instragram, men de havde kun dem der lå i udstilligen og dem ville jeg ikke have, for de var vildt skæve)

    1. Tak skal du have, det var sødt sagt :-).
      Jeg følger også allerede din blog, så tager da lige et smut forbi din give-away 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *