Diy: Lysestager

DIY-projekt-lysestager

I lørdags lavede jeg disse to lysestager. Der var jo nærmest ikke vejr til andet end at sidde indenfor med et tæppe, tændte stearinlys og så liiige et DIY-projekt. Lysestagerne tager ingen tid at lave og så er matrialerne forholdsvis billige. Jeg har lavet en “how do it” som kommer på bloggen i morgen :-)!

 

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’ HER! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

 1. Hej Katrine.
  Hvor er lysestagerne seje! 😀 Godt lavet, synes jeg.
  Og er vild med din ring fra Jane Kønig. Den er da seriøst pæn!! 🙂

  Jeg er ny læser her – har tilmeldt mig på blogloviiiin’ 😉

  Kig meget gerne forbi hos mig, hvis du skulle have lyst. 🙂

  1. Tak skal du have søde Amalie :-). Og ja, den er jeg også vildt glad for! Jeg tager da lige et smut forbi dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *