Søndagstip – Akrylbokse fra netto

Hej piger 🙂

Der kommer lige et lille søndagstip fra mig. Jeg har længe gerne ville have fingrene i en makeup boks. Jeg har en fra IKEA og synes lige, at den er voldsom nok. Jeg har kigget Netto bladet igennem hver eneste uge i jeg ved ikke, hvor lang tid. Da jeg så slog op på side 3 i Netto bladet for denne uge, havde de sørme de fine bokse til 39 kr. Så hvis du skal have fat i dem, så skynd dig ned i din lokale Netto – tilbuddet gælder nemlig fra i dag. Jeg købte to til Make-up og en til smykker. Hvis du er fra Aalborg havde de mange i Netto på Hobrovej 😉

Håber I har haft en lækker weekend?

Jeg var til personalefest med mit praktiksted i fredags og blev simpelthen nødt til at tage hjem kl. 1, da jeg blev alt for fuld og tømmermændene var så slemme ved mig i går, at jeg sov til kl. 15 (det ligner overhovedet ikke mig). Så i dag slapper jeg bare af og måske en lille løbetur i det gode vejr 🙂

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’ HER 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

    1. Ja, det tror jeg også. Jeg var også i Netto på Vesterbro, de havde kun én tilbage, så den snuppede jeg. 🙂

  1. Ej hvor er den cool! jeg har også lige været i fakta idag og gøre nogle geniale kup til hjemmet! hvis man holder øjnene åben er der altså tit rigtig gode ting at hente

    1. Det kunne da godt være, at jeg skulle et smut forbi Netto i morgen så :-). Der findes simpelthen ikke noget bedre end at gøre billige køb til boligen 😉

  2. Jeg synes at de er så smarte de opbevarings bokse. Jeg har bare ikke plads til dem, da jeg har nogle super fine æsker i stedet for. Men de er jo så smarte og praktiske 🙂

    1. Jeg har snart heller ikke mere plads til alle de forskellige bokse jeg har købt efterhånden, men så må noget andet ryge ud 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *