Ebay tips #11

1: Oversized Top ca 105,- inkl 2: Statement Halskæde ca 62,- inkl 3: Statement Øreringe ca 9,- inkl

4: Maxi Kjole m. Disneytryk ca 100,- inkl

Så er det tid til Ebay Tips igen – det er også ved at være lidt for lang tid siden sidst! Lige for tiden er jeg vild med statement smykker og jeg har selv klikket nr. 3 hjem. Jeg overvejer selv nr. 1, som også kan fåes i grå og sort. Man kan vælge mellem S/M eller M/L og så sendes den fra England, så ingen risiko for told.

Har desuden en masse varer fra Ebay jeg venter på, ved bare ikke lige, hvor de bliver af!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

  1. Årh de øreringene er virkelig fine og så kun til 9 kr.? What? 🙂

    Det kommer an på, hvor du køber fra og hvilken type forsendelse de anvender? Når jeg har bestilt fra asien, så kan det sagtens tage mere end en måned. Men som regel tager det kun to uger derfra 🙂 Men håber, at du snart modtager tingene 🙂

    1. Ja, det er vildt, at forhandlerne kan gøre det så billigt. De kan umuligt tjene penge på det?
      Det er faktisk lidt sjovt. 4 af pakkerne kom faktisk i dag, hvor jeg havde lavet indlægget. Venter dog stadig på et armbånd, jeg tror det er 1,5 måned siden jeg købte det, øv 🙁

    1. Ja, synes også, at den var lidt fed. Tror desværre bare den er lidt lille i str. :-). Så man skal nok ikke være større end xs 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *