Dagens #13

Tights – Pieces, Draperet Nederdel – Pieces, Skjorte – Vintage, Støvler – Nelly.com

I får lige et dagens fra i går, hvor jeg var i ført min nye nederdel fra Pieces. Eller det var første gang jeg havde den på, men tog den først i brug i går. Efter arbejde havde jeg fået en tid ved lægen eftersom jeg har haft influenza i snart 3 uger!! Men det vil bare ikke gå væk det skidt og vågner op hver morgen og har det elendigt og nu gider jeg altså ikke mere, men lægen sagde, at der ikke var noget og at jeg skulle komme igen, hvis det blev værre. ØH, hallo menneske, jeg sagde 3 uger!

Hmm desuden spurgte min læge om jeg ikke var interesseret i at få HPV-vaccinen med det samme. Sagde ja tak uden at tænke meget mere over det og 2 min. senere var det overstået – bemærkede det nærmest ikke.

Har I fået HPV-vaccinen, går I med tanker om at få den eller er det helt udelukket?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

15 kommentarer

  1. Ja, jeg har også ved at blive sindssyg af det :s , men ja lægen vil kun gøre noget ved det, hvis det blev værre!

   1. Hej igen.
    Tak for svar. Det er sødt af dig. Må jeg så spørge om hvad mærket er, og må jeg evt låne dit billede så jeg kan søge efter dem.
    På forhånd tak 🙂

    1. Velbekomme :-). Mærket er bare Nelly og du må gerne låne billedet :-). Håber du finder dem. De er super gode at gå i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *