all kind of hair oil

For lidt tid siden modtog jeg august’ goodiebox som I kan læse om i indlægget HER! Olien er fra Davines. Har aldrig hørt om mærket før, men jeg skal da helt sikkert se nemmere på de øvrige produkter de laver. Dog ligger de i den lidt dyrere prisklasse i forholdt til, hvad jeg bruger på hårprodukter (det bliver en dyr fornøjelse med mit store hår at købe shampoo’er til 150-200 kr for 100 ml, så jeg nøjes med hårprodukter såsom denne olie, når tingene er lidt mere drøj i brug!)

Jeg har efterhånden brugt den siden jeg fik den og den er helt fantastisk! Jeg elsker hårolier og har indsamlet en del med tiden, men denne er super god til mit lidt ustyrlige hår. Den får mine krøller til at falde pænt og naturligt og tæmmer de små hår hist og her. Det eneste minus, der er, er at olien er svær at vaske af hænderne igen efter den er påført!

I kan tilmelde jer goodieboxen HER!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *