Gina Tricot – Kissable Lips

Gina Tricot læbestift – 02 Kissable Lips
Jeg købte denne læbestift, da jeg var nede i byen i lørdags. Jeg går aldrig med læbestift, men synes denne var rigtig fin og så kostede den kun 59 kr. Jeg er faktisk imponeret over Gina Tricots make up. Jeg har omkring 8-9 neglelakker og 2 øjenskygger derfra og synes at kvaliteten er super god til prisen. Så hvis I endnu ikke har prøvet make-up konceptet endnu, synes jeg da I skal prøve det 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

  1. Fedt du har gode erfaringer med det.
    Jeg købte sådan en blå neglelak med grøn og blå glimmer i derinde i sidste uge. Og måtte gå tilbage med den, da den simpelthen ikke ville tørre. Jeg ventede over en time og hvis jeg bevægede hånden gled den simpelthen af. Ej hvor var det skørt!!!!!!

    Men flot læbestift! 🙂

  2. Åh, den har jeg også lige købt. Håber da at min er bedre og at du var bare uheldig :-(. Fik du byttet den til en ny?

    Ja, synes at den er rigtig fin og tror jeg skal have flere til samlingen 🙂

  3. Jeg fik bare pengene tilbage. Synes godt nok det var skod. Men håber også bare at jeg var uheldig. Du må lige sige, når du har prøvet den ! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *