Ebay Goodies #6

1: Army Jacket  –  2: Oversized Bluse  –  3: Asymetrisk Tee  –  4: Ombre T-shirt

Jeg kunne købe alle tingene på billedet. Synes jakken er super fin her til efteråret og så har den, den fede detalje med det prikkede foer. Ombre T-shirten er også en af mine favoriter og synes især den orange er rigtig fin 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Ja, den er super fed! Ja, ved godt man kan risikere told, når prisen overstiger 80 kr. 😉 også derfor jeg ikke har bestilt jakken endnu, for det er da godt nok et ordentlig gebyr, der kommer oveni :-(.
    Har heldigvis aldrig været så uheldig, at mine varer blev snuppet i tolden. Handler næsten altid for under 80 kr eller et sted, hvor der sendes fra England 🙂

  2. Ja, det er jeg nemlig en del af. 🙂 Ved ikke hvor mange bloggere der er, da de ikke ønsker at det skal være en netværk som bloggers delight. Men bare et slags samarbejde. Man får ikke penge for det. Men de laver designet som man gerne vil have det. og engang imellem får man lov at lave sponsoreret indlæg som man får penge for og nogle kan få reklamer på deres blog, HVIS de ønsker det. Ganske nemt og frit. Man skal bare skrive til dem og spørge om ens blog er kvalificeret! 🙂

    Der er også en facebook gruppe (dog lukket for alle indtil man bliver inviteret), hvor alle dem der har lyst fra blogHq, samles og skriver sammen. Vildt hyggeligt. 🙂

  3. Okay, det lyder rigtig hyggeligt :-). Jeg tror gerne jeg vil blogge i lidt længere tid og blive mere "dygtig" til at være blogger før jeg binder mig til et netværk. Men det var rigtig sødt af dig at gøre mig opmærksom på BlogHq og vil helt sikkert have det i baghovedet 🙂

  4. Virkelig gode fund. Har lige forelsket mig i trøje nr. 2. Tror at jeg kommer til at bruge liiige lidt penge på den også, selvom at jeg har lovet mig selv ikke at bruge flere penge på tøj den her måned, haha 😉

  5. Ja, er den ikke bare super fed ? 🙂 Den skal jeg også have fingrene i selvom jeg også har lovet mig selv, at det er slut med at købe nyt tøj, men den er bare såå fin 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *