Dagens fødselsdags outfit #8

BukserH&M Trend, TopH&M Divided, JakkeH&M Denim
Jeg havde jo fødselsdag i går og fyldte 23 år (puha, det er ved at være gammelt). Som I kan se var jeg iklædt H&M fra top til tå. Bukserne og jakken er nye og regner med, at begge ting bliver flittigt brugt her til efteråret. Jeg havde en rigtig god dag som stod på ren afslapning, havde nemlig fri fra praktikken og så fik jeg besøg af mine forældre og bedstemor til aftensmad. Ville gerne have haft taget billeder af maden og det hele, men aftenen gik simpelthen så hurtigt og derfor fik jeg heller ikke tagets “dags“, hvor lyset var lidt bedre. Beklager 🙁
Jeg laver et indlæg i morgen, hvor I får mine fine gaver at se. Ha’ en dejlig aften 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *