Dagens #10

Leather Jacket – Zara, Shirt – Seduce, Shoes – H&M, Bracelet – Blond acc. + ebay, Watch – Monol
I får lige et dagens fra i tirsdags, hvor jeg var ude at spise på caféministeriet (Aalborg) sammen med en god veninde. (by the way – virkelig god café, hvis I skulle komme et smut forbi Aalborg).
Jeg havde min nye læderjakke på som jeg købte af søde Josephine – tag lige et kig forbi hendes inspirende blog 🙂
I går var jo, som skrevet i det tidligere indlæg, til modeshow i Jomfru Ane Gade sammen med bloggeren Anne Cathrine – det var super hyggeligt og vi fik snakket en masse og set på noget fantastisk tøj. Glæder mig til at vise jer billeder derfra, som kommer i et indlæg i løbet af ugen :-).
Men i dag ligger jeg altså på langs. Tror det skyldes en hård uge i praktikken og en arbejdsdag i går, der lige pludselig kom til at vare fra 9:30-19 :-(. Så min krop har simpelthen sagt fra. Skulle have været til DHL stafet med praktikken i aften, men må hellere blive hjemme. Håber at være frisk til weekenden!

HUSK MIN GIVE AWAY!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Ih hvor har du hygget dig 🙂 Men hvor er det træls, at du er blevet syg! Nu er vejret ikke det bedste, så det er jo også dejligt at ligge under dynen og slappe af. Dejligt outfit! Skulle også have været inde til det modeshow, men jeg kunne ikke modstå noget hjemmehygge 🙂

  2. Ja, det er bare super træls :-(. Men ja, har da hygget mig indtil da ;-). Det var rigtig hyggeligt, men vi sad nede på jorden – det var ret hårdt for kroppen i sidste ende. Men det var nogle vildt flotte outfits 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *