Dagens #6

Jeans – Dr. Denim Kiss, Top – Samsøe, Statement Halskæde – Ebay, Wedges – H&M
Sådan så jeg ud i lørdags, da jeg tog på spontan bytur med to dejlige veninder. Halskæden er desuden ny. Modtog den med posten i fredag efter at have ventet over en måned på den. Men det må man jo tage med, når man handler på Ebay ;-). Desværre er halskæden udsolgt ved forhandleren 🙁 – men skal nok holde øje med om den kommer til salg igen!
– I dag smutter jeg en tur til Århus og besøger en god ven og så skal der selvfølgelig shoppes. Skal bl.a. i Cos og Moss Copenhagen og købene skal jeg nok vise på bloggen senere (hvis jeg gør mig nogle, hvilket ikke er utænkeligt).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *