mig&cramer vip udsalg

Jeg var som sagt til mig&cramer vip udsalg i går aftes. Kunne have købt en masse ting – men holdte lidt igen og fik tre ting med mig hjem.

Top fra American Vintage ^^

Top/kjole fra American Vintage ^^

Taske fra Black Lily ^^

… og det var så det sidste køb for denne måned. Jeg går helt amok, når der er udsalg og føler, at jeg bare må have noget med hjem, ellers fortryder jeg det! Det skal stoppe og det er nu. Mit skab kan snart ikke rumme mere tøj og har en kæmpe flyttekasse med en masse tøj jeg ikke bruger.
Så intet nyt før jeg skal på ferie til Malta! Og har vist også rigeligt med tøj som trænger til at blive brugt.

Jeg vil smutte ned at træne og på arbejde bagefter. Kan I have en fantastisk dag <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *