New in // Minty Beachwear

Jeg er blevet inviteret til Malta af mine forældre og derfor stod den på bikini-køb i sidste uge. Jeg købte disse to bikini’er i H&M til 179,- pr. bikini. Jeg er helt vild med farvet badetøj og derfor røg der altså to med hjem :-). Der er silikone kant øverst og derfor sidder de rigtig godt, hvis man har en lidt stor barm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

  1. Jeg synes der var så mange fine derinde. Men desværre er der mange af dem, der sidder rigtig dårligt – i hvert fald på mig :(. Men disse sidder bare som de skal og så elsker jeg farverne! 😉

  2. Ej den sidste har jeg så mange gange været ved at købe. Den er så fin 🙂 Jeg håber at den er i min H&M næste gang jeg kommer forbi. Så må jeg hellere få den købt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *