Endomondo App

Som lovet ville jeg vise denne super smarte app. Det var min bror der fortalte mig om den, for ville jo gerne vide, hvor langt jeg cyklede på min mountain bike i km den anden dag og ligeledes, hvor mange kalorier, der blev forbrændt på turen ;-). (Jeg har downloaded den, der var gratis)
Det smarte ved app’en er, at den fungerer ligesom en GPS, så du kan se din rute bagefter og den bliver ligeledes lagt ind på din endomodo-konto på deres hjemmeside. Endvidere kan du, som skrevet ovenfor, se hvor meget du forbrænder og hvor mange km du har cyklet/løbet.
Jeg har selv et Garmin GPS-ur som jeg bruger på mine løbeture, men kan selvfølgelig ikke se, hvor mange kalorier jeg bruger – så tror også jeg vil bruge app’en på mine løbeture.
Du kan også indtaste en afstandsmål (ruteplan), tidsmål og kaloriemål som du så kan følge på din telefon imens du løber.

Det er ikke kun cykling og løb den kan bruges til, der er ca 50 valgmuligheder, bl.a. tennis, gymnastik, yoga, fodbold, boksning, spinning, alm. gang m.m.

Her er billeder fra min tur i søndags 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *